L’Excma. Sra. M. Eugènia Gay, degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona presenta la conferència en línia sota el títol Comentaris a la Sentència del TJUE de 16 de juliol de 2020 sobre les despeses i comissió d’obertura en els préstecs hipotecaris que tindrà lloc el proper 28 de juliol de 2020 a les 16.00 hores. Comptarem amb la presencia de l’Il·lm. Sr. Jesús Sánchez, secretari de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, Il·lm. Sr. Eugenio Ribón, diputat de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Madrid i president de l’Associació Espanyola de dret de Consum i l’Excm. Sr. Francisco Javier Orduña, catedràtic de Dret Civil de la Universitat de València i ex magistrat de la Sala Civil del TS.

Modera, l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Vic i president de la comissió de Formació d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana 


 Aquestes ponències estaran disponibles en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Lloc: VIDEOSTREAMING · Inici: 28/07/2020 · Final 28/07/2020
Modalitat: On-Line · Preu Inscripció: gratuït . Inscripcions/Inscripciones:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_INuTV1mIQz2d7mwnWE9BLg