Ens plau informar-vos que la presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, l’Excma. Sra. Mª. Eugènia Gay, la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB i la Comissió de Formació del CICAC, han organitzat un nou WbinCICAC que, sota el títol " La instrucció de la FGE sobre els criteris d'actualització davant l'ocupació il·legal" es celebrarà el proper dimarts, 22 de setembre d’enguany, de 13:00 a 15:00 hores, en directe a través de la plataforma ZOOM.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i de l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, president de la Comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic.

Moderen, l’Excma. Sra. Maria Pastor, degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Mataró i membre de la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB i de l’Il·lm. Sr. Jesús Sánchez, secretari de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i membre de la Comissió de Normativa CICAC/ICAB.

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents: 

- Excma. Sra. Carmen García, magistrada del Jutjat d’Instrucció número 18 de Barcelona

- Excma. Sra. Escarlata Gutiérrez,  fiscal de la Secció Territorial de Manzanares de la Fiscalia Provincial de Ciudad Real

- Sr. Jorge Navarro, advocat

- Sr. Emilio Zegrí, advocat

Es podrà seguir en directe mitjançant la plataforma digital ZOOM

Aquestes ponències estaran disponibles en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Lloc: Plataforma digital ZOOM · Inici: 22/09/2020 · Final 22/09/2020

Modalitat: En línia · Preu Inscripció: Gratuït .