Us informem que aquest Consell de l’Advocacia Catalana organitza el proper divendres 6 de novembre de 2020 a partir de les 16.00 hores, el WbinCicacTech! amb el títol “Teletreball: Serà matèria preeminent en la nova regulació laboral del S. XXI?”  que tindrà lloc mitjançant la plataforma digital ZOOM. Aquesta conferència estarà presentada per l’Excma. Sra. Ma. Eugènia Gay, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona i per l’Excm. Sr. Joan Martínez, president de la comissió Tecnologies en l’Advocacia del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental.

Amb la moderació del Sr. Jaime Lapaz, diputat de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell i membre de la comissió Tecnologies en l’Advocacia del Consell de l’Advocacia Catalana, comptarem amb la presència de:

  • Sra. Annabelle Brunet, advocada del Col·legi de l’Advocacia de Perpinyà
  • Sr. Albert Rodríguez, advocat del despatx Roca Junyent
  • Sra. Ma Luz Rodríguez, professora titular de Dret del Treball i SS de la UCLM

 Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.


Lloc realització: Plataforma digital ZOOM

Data inici: 06/11/2020

Hora d’inici: 16.00 hores

Preu: Gratuït