Què fem?

La Comissió de Formació de l'Advocacia Catalana promou i facilita formació inicial i contínua especialitzada en diferents àrees d’àmbit jurídic, des de qualsevol indret del territori Català. El Consell, conjuntament amb els Col·legis d' Advocats Catalans, ofereixen formació de qualitat actualitzada (segons les reformes legislatives) i pràctica que garanteix una millora en la competència professional dels advocats/des, amb la seguretat que aquests coneixements i actituds beneficiaran tant al conjunt de la professió, com als clients i a la societat en general.

Les funcions de la Secretaria són executar els acords de la Comissió de Formació, i portar la programació, coordinació i desenvolupament de l'activitat formativa especialitzada en l'àmbit jurídic català.

Els catorze col·legis d'advocats de Catalunya organitzen diferents activitats formatives i des d'aquesta plana del web del Consell de l’Advocacia Catalana, en fem una difusió conjunta perquè qualsevol advocat català pugui tenir-ne accés.
A continuació trobareu els enllaços a cada una de les accions formatives:

Les noves tecnologies al servei de la formació:

Videoconferència: Algunes accions formatives s’emeten en DIRECTE simultàniament als Col·legis d’Advocats catalans mitjançant una xarxa virtual privada de banda ampla que garanteix la realització de videoconferències d’alta resolució.

Vídeo-streaming: T’oferim la possibilitat de seguir en DIRECTE (emissió en temps real del vídeo amb la possibilitat de participar realitzant preguntes al ponent) i/o DIFERIT, tenint accés a les gravacions amb un control total de la reproducció (pauses, ordre, salts...), tot visualitzant a qualsevol hora del dia i des de qualsevol lloc connectat a Internet, sense desplaçaments ni pèrdues de temps.

Darrera modificació: Tuesday, 27 May 2014, 13:22