Aquest curs que s’ha enfocat des d'una òptica essencialment pràctica, té com a objectiu fonamental que l'alumnat adquireixi els coneixements i competències imprescindibles per exercir la pràctica professional amb totes les garanties i seguretat jurídica.

Amb aquest propòsit aquest curs proporcionarà a l’alumnat un coneixement superior sobre la matèria que regeix l’impost de successions, el seu àmbit d’aplicació, els elements que es requereixen per al seu càlcul, així com la diferència de gravamen en base a criteris territorials. A més, serà capaç d’assessorar sobre els efectes jurídics i fiscals que es deriven de l’acceptació o la repudiació de l’herència, o del tipus de testament.

S'hi farà especial referència a les successions, la plusvàlua i les donacions, temes que ocupen la major part de l'actuació de comprovació, per part de l'Administració tributària, especialment en aspectes tan rellevants com la transmissió de negocis familiars o estructures empresarials de més complexitat.

El curs té una durada total de 8 hores, distribuïdes 4 sessions de dues hores cadascuna.

Aquest curs s’oferirà en format en línia, i es durà a terme mitjançant la plataforma digital “ZOOM” i a través de la nostra Plataforma Formativa

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Data: Del 7 al 28 de novembre de 2022 (quatre sessions)

Hora: 18 a 20 hores

Format: Línia mitjançant la plataforma digital ZOOM

Preu:

  • Persones col·legiades a qualsevol dels 14 Col·legis de l’Advocacia/Advocats de Catalunya: 95€
  • Persones col·legiades a la resta de Col·legis Professionals: 150€

Programa_curs_FISCALITAT EN HERENCIES_CICAC.pdfPrograma_curs_FISCALITAT EN HERENCIES_CICAC.pdfEns plau anunciar-vos que la  s’ha organitzat un nou wbinCICAC, que sota el títol  “Anàlisi de la sentència del TS, de 20 de gener, on es reconeix el dret de l’advocacia a aplicar la renda irregular en la reducció de l’IRPF”,  se celebrarà en línia el dimarts 29 de març de 17.30 a 19 hores,  mitjançant la plataforma ZOOM.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Data: 29 de març de 2022

Hora: 17.30 hores

Preu: Gratuït

Inscripcions gratuïtes, clica aquí

La Comissió de Formació – Escola de Pràctica Jurídica de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida organitza el proper 12 de desembre de 2019, a partir de les 18.00 hores la Conferència sota el títol Advocacia vs Agència Tributària: Una relació desigual?
Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe, durant 3 mesos.

Lloc: Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida · Inici: 12/12/2019 · Final 12/12/2019
Modalitat: On-Line · Preu Inscripció: Veure programa adjunt

Presencial al Saló d’Actes de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida
Pl. Sant Joan 6-8, 1r
25007 Lleida
T- 973 238 007
Per VIDEOSTREAMING, en directe i/o diferit des del propi ordinador.

Programa.pdfPrograma.pdf