Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC segueix treballant per apropar les noves tecnologies a l’Advocacia, organitzant un sisè WbinCICAC-TECH, el qual porta per títol “PROTECCIÓ DE DADES PER A DESPATXOS PROFESSIONALS” que tindrà lloc el Dijous, 29 d’abril 2021, de les 18.00h fins a les 19.30h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

En aquest WbinCICAC  es repassaran les línees bàsiques que es van tractar durant el curs sobre “Protecció de dades” que vàrem organitzar el passat mes de març.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus, i de l’Excm. Sr. Joan Martínez, president de la comissió de Tecnologies a l’advocacia d’aquest Consell i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental.

La moderació de la ponència anirà a càrrec de l’Il·lm. Sr. Jaime Lapaz, diputat de Junta de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell i membre de la comissió de Tecnologies a l’Advocacia del CICAC.

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:

1.- Júlia Bacaria.

És advocada de l’ICAB i CEO d’un despatx especialitzat en Legaldata

2.- Eduard Blasi

És Vicepresident de APEP (Asociación Professional Española de Privacidad) --------------------------------------------------------------------------------------------------

Data: 29 d'abril de 2021

Hora: 18.00 hores

Preu: Gratuït

 

 

Us oferim un curs pràctic, adreçat a professionals de l’advocacia, que té com a finalitat formar en l’ implantació de les obligacions i procediments en matèria de protecció de dades que ens marca la LOPDGDD i el reglament europeu de protecció de dades personals adaptats als despatxos d’advocats i advocades.
El nostre objectiu és formar als i les professionals perquè puguin aplicar solucions eficients, per al compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, lleis, i així eximir la responsabilitat penal dels despatxos i/o organitzacions.

Cadascuna de les sessions estan plantejades com a exemples pràctics, és per aquest motiu que comptem amb la participació activa de les persones inscrites, on hauran d’intervenir durant la darrera mitja hora de cada sessió, que tenim reservada per dedicar única i exclusivament a consultes i per generar debat sobre exemples pràctics proposats per les persones ponents i el Director del curs.

El curs té una durada total de 10 hores, distribuïdes en 5 sessions de dues hores cadascuna.

Aquest curs s’oferirà íntegrament en línia, mitjançant videoconferència, a través de les plataformes digitals Go to Meeting o ZOOM.

Data: 15.3.2021 al 29.3.2021

Hora: 15.00 a 17.00 hores

Preu: 70€

Programa.pdfPrograma.pdf