Ajuda: «Cerca cursos»

 

 

Us oferim un curs pràctic, adreçat a professionals de l’advocacia, que té com a finalitat formar en l’ implantació de les obligacions i procediments en matèria de protecció de dades que ens marca la LOPDGDD i el reglament europeu de protecció de dades personals adaptats als despatxos d’advocats i advocades.
El nostre objectiu és formar als i les professionals perquè puguin aplicar solucions eficients, per al compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, lleis, i així eximir la responsabilitat penal dels despatxos i/o organitzacions.

Cadascuna de les sessions estan plantejades com a exemples pràctics, és per aquest motiu que comptem amb la participació activa de les persones inscrites, on hauran d’intervenir durant la darrera mitja hora de cada sessió, que tenim reservada per dedicar única i exclusivament a consultes i per generar debat sobre exemples pràctics proposats per les persones ponents i el Director del curs.

El curs té una durada total de 10 hores, distribuïdes en 5 sessions de dues hores cadascuna.

Aquest curs s’oferirà íntegrament en línia, mitjançant videoconferència, a través de les plataformes digitals Go to Meeting o ZOOM.

Data: 15.3.2021 al 29.3.2021

Hora: 15.00 a 17.00 hores

Preu: 70€

Programa.pdfPrograma.pdf