Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, el qual porta per títol:  sobre “La prestació de serveis jurídics per part de l’advocacia i la seva relació amb el Dret de Consum”, el qual se celebrarà el  dimecres, 2 de març de 2022 de 16 a 18 hores, en format línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM”.

En aquesta formació posarà de relleu la relació entre l’advocacia i la clientela, en la prestació de serveis jurídics, subjecte en moltes ocasions a la normativa vigent en Dret de Consum: -Quines obligacions se’n deriven de l’aplicació del Dret de Consum a la prestació dels serveis de l’advocacia? –Com hem d’informar a la nostra clientela dels nostres honoraris? –Quina informació ha de constar en les webs corporatives? –Quines clàusules abusives hem d’evitar en els documents d’encàrrec?

La Presentació anirà a càrrec de:

-L’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà

Moderació a càrrec de l’Excm. Sr. Jordi Albareda, president de la comissió de Taxació de costes del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Lleida.

L’equip de conferenciants, és:

  • Dra. Imma Barral: Catedràtica de dret civil UB. Mediadora. Experta en dret de consum i resolució de conflictes
  • Il·lm. Sr. Carles Garcia Roqueta: Membre de la comissió de Mediació d’aquest Consell i diputat de la Junta responsable de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Data: 2 de març de 2022

Hora: 16 hores

Preu: Gratuït

La comissió de formació d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana organitza el proper  26 de Març de 2020 a partir de les 18.00 hores, el Webinar gratuït: 

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe, durant 3 mesos.

Lloc: Online · Inici: 26/03/2020 · Final 26/03/2020
Modalitat: On-Line · Preu Inscripció: gratuït

Videostreaming ofert per l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona 

Lloc: Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona · Inici: 19/03/2020 · Final 19/04/2020
Modalitat: On-Line · Preu Inscripció: Gratuït