Ens plau informar-vos que la presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana, l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB i la Comissió de Formació del CICAC, han organitzat un nou WbinCICAC que, sota el títol  “Anàlisi RDL 37/2020, de 22 de desembre, sobre les mesures urgents davant les situacions de vulnerabilitat social i econòmica en l’àmbit de l’habitatge i en matèria de transports” es celebrarà el dimarts 12 de gener de 2021, a partir de les 18:30 hores, en format en línea a través de la plataforma ZOOM

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i  de l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, president de la Comissió de Formació i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic.

La moderació de la ponència anirà a càrrec de l‘Excma. Sra. Eva Ribó, tresorera d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Sant Feliu de Llobregat, i de l’Il·lm. Sr. Jesús Sánchez, secretari de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona  i membre de la Comissió de Normativa del CICAC/ICAB.

Ponències:

  • Sra. Laura Fusté i Andreu, Responsable de l’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallés Oriental
  • Sra. Alisa Salaján, Tècnica jurídica d’habitatge del Prat de Llobregat “Prat Espais”
  • Sr. Carles Sala, ex Secretari d’Habitatge de la Generalitat de Catalunya
  • Sra. Verónica Dávalos Alarcón, vocal Comissió Normativa ICAB/CICAC
  • Sr. Martí Batllori, vocal Comissió Normativa ICAB/CICAC i responsable del grup de Segona Oportunitat.
  • Sr. David Roig, Advocat especialitzat en la intermediació immobiliària de béns immobles hipotecats


Data: 12 de gener de 2021

Hora: 18.30 hores

Preu: Gratuït