Ajuda: «Cerca cursos»


Ens complau informar-vos que, amb motiu de la celebració del Dia Europeu de la Mediació, la Comissió de Mediació i d’ADR del Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un seminari web el divendres 22 de gener de 2021, a les 12:00h, a través de la plataforma ZOOM, i que porta per títol L’advocacia, el pilar de la mediació. Tot i que aquesta sessió ha estat homologada pel Centre de Mediació de Catalunya com a formació contínua en mediació, amb 2 hores, el cert és que va adreçada a tota l’advocacia, amb independència que estigui o no especialitzada en mediació.

La presentació de la sessió formativa anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Ma Eugènia Gay, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i del Sr. Xavier Bernadí, director general de Dret i d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya. La conducció del seminari i la moderació dels diferents ponents anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Marta Martínez Gellida, presidenta de la comissió de Mediació i ADR del Consell de l’Advocacia Catalana.

L’estructura del seminari i les persones que hi intervindran:

  • Responsables del projecte Focus grups: Explicaran les conclusions de les entrevistes que van dur a terme amb tots els responsables dels Jutjats durant el 2020 i resumiran el criteri dels Jutjats respecte de la mediació: Sra. Montserrat Purtí, Sra. Marta Brugat, Sra. Anna Vall, Sra. Carme Aragall, Sra. Anna Llauradó, Sra. Eva Baqué, Sra. Ana Velasco, Sra. Núria Cabanes.
  • Presentació dels resultats de xarxes i mitjans del Projecte In Mediació: Intervenen la Sra. Sònia Hernández, directora de l’empresa de comunicació Flan de Coco i la Sra. Mertixell Bosch, coordinadora del projecte In Mediació.
  • Conclusions del projecte In Mediació des del punt de vista de l’advocacia. Sr. Antoni Vidal i l’Excma. Sra. Marta Martínez Gellida

Data: 22 de gener de 2021

Hora: 12.00 hores

Preu: Gratuït

El Consell de l’Advocacia Catalana organitza mitjançant la plataforma digital ZOOM,  el proper 11 de novembre de 2020 d’11.30 a 12.30 hores el WbinCICAC sota el títol: Advocacia i mediació. més enllà de les nostres fronteres físiques i psíquiques amb la participació de:

Presentació:

  • Excma. Sra. Marta Martínez Gellida, presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa

Moderació:

  • Sra. Maria José Jaime, avocada, mediadora i membre de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana.

Ponents:

  • Sra. Montse Purtí, advocada i mediadora, presidenta de la comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
  • Sra. Cristina Casanovas Rispa, llicenciada en psicologia
  • Sr. Mateu Pons-Serradeil, advocat i mediador de Perpinyà, especialista en Dret Públic i Immobiliari. Vicepresident del Centre de Resolució Alternativa de Regulació dels Conflictes dels Pirineus Orientals  (MARC 66).
  • Sra. Cristina Blanquer, advocada i mediadora d’Andorra. Des del mes de gener de 2.014 i fins al mes de gener de 2016, va ser membre de la Junta del Col·legi d’advocats d’Andorra, en qualitat de vocal i és membre integrant de la Comissió de lluita contra el blanqueig de capitals i finançament del terrorisme

La durada del mateix serà d’una hora L’assistència a la formació serà acreditada i validada pel Centre ADR de la Generalitat de Catalunya

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.


Lloc realització: En directe des de la plataforma digital.

Data inici: 09/10/2020

Preu: Gratuït

El Consell de l’Advocacia Catalana organitza el Curs de Mediació en Dret Civil privat i Mediació Familiar que començarà el proper 6 de novembre de 2020 fins al 18 de juny de 2021.

L’objectiu d’aquest curs és formar professionals en els coneixements tant teòrics com pràctics necessaris per poder exercir de mediador civil i familiar.

Us informem dels  requisits que exigeix la normativa per a la inscripció als registres de persones mediadores del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

Per tal d’obtenir el certificat habilitador cal complir el 80% d’assistència a tot el curs, seguir l’avaluació contínua i presentar una activitat avaluadora final.

Amb l’obtenció del certificat del curs es compleix el requisit de formació que determina la Llei 15/2009, de 22 de juliol, de mediació en l’àmbit privat, i el Decret 135/2012, de 23 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei de mediació. Per tant, aquest curs, un cop sigui homologat, habilitarà per inscriure’s al Registre de mediadors familiars.

Aquest any incorporem una nova modalitat:

  • Videoconferència: Amb l’objectiu de confirmar les assistències, és OBLIGATORI que us connecteu a les sessions en directe (amb càmera i micròfon). En cas que en alguna sessió no pugueu connectar-vos hi haurà la possibilitat de visualitzar-la en diferit, prèvia justificació ( mitjançant correu electrònic a formacio@cicac.cat ). Per defecte, si utilitzeu una tauleta, smartphone o ordinador portàtil hauríeu de tenir incorporat tant la càmera com el micròfon. En cas d’utilitzar un ordinador de taula s’hauria de connectar la càmera i el micròfon extern.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe, durant 3 mesos.

Lloc: Presencial a l’aula de formació del Consell de l’Advocacia Catalana · Inici: 06/11/2020 · Final 18/06/2021
Modalitat: Presencial i On-Line · Preu Inscripció: Veure programa adjunt

· Presencial a l’aula de formació del Consell de l’Advocacia Catalana
Carrer Roger de Llúria núm. 113, 2a planta
08037 Barcelona
T.- 934 875 068
· Per VIDEOCONFERÈNCIA, en directe i/o diferit des del propi ordinador.

Programa curs de Mediació 2020-2021.pdfPrograma curs de Mediació 2020-2021.pdf

La comissió de formació d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana organitza el proper 25 de març de 2020 a partir de les 11.00 hores, el Webinar gratuït: 

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe, durant 3 mesos.

Lloc: Online · Inici: 25/03/2020 · Final 25/03/2020
Modalitat: On-Line · Preu Inscripció: gratuït