Ajuda: «Cerca cursos»Aquest Consell de l’Advocacia Catalana, dins del marc de col·laboració amb el Departament de Justícia de la Generalitat de Catalunya, segueix impulsant el projecte #INMEDIACIO per promocionar la mediació, amb la celebració del cinquè i darrer WbinCICAC, que porta per títol: Tendències actuals en l’assessorament jurídic i noves realitats socials”,  i es celebrarà el proper  dimarts 15 de desembre de 18:30h a 19:30h, en format en línea mitjançant de la plataforma “ZOOM”.

Aquest webinar té per objectiu presentar les conclusions del projecte #INmediacio, analitzar la situació de la resolució de conflictes i modificacions normatives.

Presentació:

Excma. Sra. Marta Martínez Gellida, presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa

Ponències:

 • Sr. Xavier Bernadí i Gil, Director General de Dret i Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya
 • Excma. Sra. Mª Eugènia Gay Rosell, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
 • Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida, presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa
 • Sara i Marta “DeVermut”, Influencers
 • Sra. Júlia Díaz, Analista de Dades i estadístiques


Aquesta formació està homologada pel Centre de Mediació de Catalunya.


Data: 15 de desembre de 2020

Hora: 18.30 a 19.30 hores

Preu: Gratuït
L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Vic ofereix els propers 1 i 3 de desembre de 2020 de 16.00 a 17.00 hores mitjançant la plataforma digital ZOOM la jornada sota el títol, “Tècniques del “Problem Solving” per a mediadors i mediadores”

El Problem Solving Estratègic es distingeix per l ús de lògiques no ordinàries per aplicar en la planificació com en la intervenció directa de situacions humanes que necessiten canvi.

L’objectiu d’aquest taller és conèixer a nivell pràctic que és el “problem solving” i quines eines ens aporta en la resolució de conflictes per poder-les incorporar i aplicar.

Existeix molta literatura sobre els diferents models de Problem Solving, el model que es presentarà és la formulació original del Centre de Teràpia Estratègica d’Arezzo (Itàlia) que representa l’evolució moderna de la tradició de l’Escola de Palo Alto.

Aquesta ponència anirà a càrrec de la Sra. FUENSANTA OCAÑA, Advocada Mediadora, Màster Comunicació i Problem Solving (CTE Arezzo-Itàlia) , Màster Psicologia de la Comunicació i  Cognició (UAB) Investigadora i membre de l’equip del projecte “Grabació i anàlisis de la comunicació en sessions de mediació per l’optimització de les tècniques de comunicació” Departament Justícia. Generalitat de Catalunya.

Aquestes jornades acrediten 1 hora cadascuna de formació continua pel Centre de Mediació de Catalunya tant si  assistiu en directe com si ho visualitzeu les sessions en diferit, prèvia comprovació per part d'aquest Consell.


Us informem de la celebració d’un nou WbinCICAC organitzat per aquest Consell de l’Advocacia Catalana el tindrà lloc el proper 20 de novembre de 2020 d’11.30 a 12.30 hores mitjançant la plataforma digital ZOOM,  sota el títol: “Noves formes d’ingressos per a l’advocacia vinculades amb la mediació” amb la participació de:

Presentació:

 • Excma. Sra. Marta Martínez Gellida, presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa

Moderació:

 • Sra. Paloma Lavandeira, avocada, mediadora i membre de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana.

Ponents:

·        Sra. Natàlia Ferré, advocada i mediadora, especialista en negociació estratègica

·        Sr. Raúl Calvo, Llicenciat en Dret. Doctor en Ciències jurídiques i socials per la UPF. Professor de la UdG en Dret, Criminologia, Ciències polítiques, relacions laborals, relacions publiques i pedagogia.

 • Sr. Paulino Fajardo, Consultor i expert en mediació de conflictes empresarials

Lloc realització: En directe des de la plataforma digita ZOOM

Data inici: 20/11/2020. Hora d'inici: 11.30 hores

Preu: Gratuït

El Consell de l’Advocacia Catalana organitza mitjançant la plataforma digital ZOOM,  el proper 11 de novembre de 2020 d’11.30 a 12.30 hores el WbinCICAC sota el títol: Advocacia i mediació. més enllà de les nostres fronteres físiques i psíquiques amb la participació de:

Presentació:

 • Excma. Sra. Marta Martínez Gellida, presidenta de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa

Moderació:

 • Sra. Maria José Jaime, avocada, mediadora i membre de la comissió de Mediació del Consell de l’Advocacia Catalana.

Ponents:

 • Sra. Montse Purtí, advocada i mediadora, presidenta de la comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona
 • Sra. Cristina Casanovas Rispa, llicenciada en psicologia
 • Sr. Mateu Pons-Serradeil, advocat i mediador de Perpinyà, especialista en Dret Públic i Immobiliari. Vicepresident del Centre de Resolució Alternativa de Regulació dels Conflictes dels Pirineus Orientals  (MARC 66).
 • Sra. Cristina Blanquer, advocada i mediadora d’Andorra. Des del mes de gener de 2.014 i fins al mes de gener de 2016, va ser membre de la Junta del Col·legi d’advocats d’Andorra, en qualitat de vocal i és membre integrant de la Comissió de lluita contra el blanqueig de capitals i finançament del terrorisme

La durada del mateix serà d’una hora L’assistència a la formació serà acreditada i validada pel Centre ADR de la Generalitat de Catalunya

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.


Lloc realització: En directe des de la plataforma digital.

Data inici: 09/10/2020

Preu: Gratuït

El Consell de l'Advocacia Catalana organitza mitjançant la plataforma digital ZOOM,  el proper 30 d'octubre de 2020 d'11.30 a 12.30 hores el WbinCICAC sota el títol: Advocacia: incidència en Deontologia, costes, suspensió de terminis i aspectes processals. La mediació, no va amb mi? amb la participació de:


Presentació:

 • Excma. Sra. Marta Martínez Gellida, Presidenta de la Comissió de Mediació del Consell de l'Advocacia Catalana


Moderació :

 • Sra. Susanna Espinosa i Montiel, Advocada i Mediadora.


Ponents:

 • Sr. Joan Oset, Vicepresident i Coordinador de la Comissió de Deontologia i Intrusisme de l’ ICAB.
 • Sr. Ignacio Ripol, Advocat i Mediador Mercantil, membre de la Comissió de Mediació de l’ ICAB.
 • Sr. Juan Pablo Correa, Advocat, Àrbitre i Mediador Internacional. Secretari del “Tribunal d’Arbitratge del Principat d’Andorra” (TAPA).


La durada del mateix serà d’una hora L’assistència a la formació serà acreditada i validada pel Centre ADR de la Generalitat de Catalunya.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Lloc realització: En directe des de la plataforma digital ZOOM

Data inici: 30/10/2020  Data final: 30/10/2020

Preu: Gratuït

El Consell dels Il·lustres Col·legis d'Advocats de Catalunya amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, tenen l’honor de presentar el Projecte per a la Promoció de la Mediació en el webinar que es celebrarà a tal efecte el proper divendres 9 d’octubre de 2020 a les 11’30h, amb la participació de:

 • Sr. Xavier Bernadí, Director General de Dret i d’Entitats Jurídiques de la Generalitat de Catalunya
 • Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, Presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona
 • Sra. Marta Martínez, Presidenta de la Comissió de Mediació del Consell i degana de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa
 • Excma. Sra. Mercedes Caso, Jutgessa Degana de Barcelona
 • Sra. Pilar Mañé, advocada
 • Sr. Antoni Vidal, advocat i mediador

La durada del mateix serà d’una hora.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe,  durant 3 mesos.

Lloc realització: En directe des de la plataforma digital.

Data inici: 09/10/2020  Data final: 09/10/2020

Preu: Gratuït

El Consell de l’Advocacia Catalana organitza el Curs de Mediació en Dret Civil privat i Mediació Familiar que començarà el proper 6 de novembre de 2020 fins al 18 de juny de 2021.

L’objectiu d’aquest curs és formar professionals en els coneixements tant teòrics com pràctics necessaris per poder exercir de mediador civil i familiar.

Us informem dels  requisits que exigeix la normativa per a la inscripció als registres de persones mediadores del Centre de Mediació de Dret Privat de Catalunya.

Per tal d’obtenir el certificat habilitador cal complir el 80% d’assistència a tot el curs, seguir l’avaluació contínua i presentar una activitat avaluadora final.

Amb l’obtenció del certificat del curs es compleix el requisit de formació que determina la Llei 15/2009, de 22 de juliol, de mediació en l’àmbit privat, i el Decret 135/2012, de 23 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament de la Llei de mediació. Per tant, aquest curs, un cop sigui homologat, habilitarà per inscriure’s al Registre de mediadors familiars.

Aquest any incorporem una nova modalitat:

 • Videoconferència: Amb l’objectiu de confirmar les assistències, és OBLIGATORI que us connecteu a les sessions en directe (amb càmera i micròfon). En cas que en alguna sessió no pugueu connectar-vos hi haurà la possibilitat de visualitzar-la en diferit, prèvia justificació ( mitjançant correu electrònic a formacio@cicac.cat ). Per defecte, si utilitzeu una tauleta, smartphone o ordinador portàtil hauríeu de tenir incorporat tant la càmera com el micròfon. En cas d’utilitzar un ordinador de taula s’hauria de connectar la càmera i el micròfon extern.

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe, durant 3 mesos.

Lloc: Presencial a l’aula de formació del Consell de l’Advocacia Catalana · Inici: 06/11/2020 · Final 18/06/2021
Modalitat: Presencial i On-Line · Preu Inscripció: Veure programa adjunt

· Presencial a l’aula de formació del Consell de l’Advocacia Catalana
Carrer Roger de Llúria núm. 113, 2a planta
08037 Barcelona
T.- 934 875 068
· Per VIDEOCONFERÈNCIA, en directe i/o diferit des del propi ordinador.

Programa curs de Mediació 2020-2021.pdfPrograma curs de Mediació 2020-2021.pdf

La comissió de formació d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana organitza el proper  8 d' Abril de 2020 a partir de les 18.00 hores, el Webinar gratuït: 

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe, durant 3 mesos.

Lloc: Online · Inici: 08/04/2020 · Final 08/04/2020

Modalitat: On-Line · Preu Inscripció: gratuït

La comissió de formació d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana organitza el proper 25 de març de 2020 a partir de les 11.00 hores, el Webinar gratuït: 

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe, durant 3 mesos.

Lloc: Online · Inici: 25/03/2020 · Final 25/03/2020
Modalitat: On-Line · Preu Inscripció: gratuït