La presentació i benvinguda d’aquest webinar anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana del Col·legi d’Advocats i Advocades de Tortosa i del Sr. Enric Vinaixa Bonet, Secretari de Treball del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

La moderació anirà a càrrec de l'Excma. Sra. Estela Martín Urbano, vicepresidenta de la subcomissió d’Estrangeria d'aquest Consell de l'Advocacia Catalana i degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Tarragona.

Clausura, l'Excma. Sra. Eulàlia Barros Navinés, presidenta de la subcomissió d’Estrangeria d'aquest Consell i degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Sabadell.

Intervencions:

  • Ramon Lleida Castillo, cap de Servei de Gestió de les Autoritzacions de Treball
--------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Data: 3 d'abril de 2024

Hora: 16 hores

Format: Línia

Preu: Gratuït


En aquest webinar tractarem diferents qüestions d’actualitat relacionades amb l’àmbit de la migració i l’asil que afecten l’actuació lletrada en l’àmbit del dret d’estrangeria i protecció dels drets de les persones estrangeres i sol·licitants d’asil o protecció internacional.

En primer lloc s’abordarà el Nou Pacte d’Immigració acordat recentment per la de la Comissió Europea, les seves possibles repercussions en l’ordenament jurídic espanyol i en l’actuació lletrada en particular i les esmenes que des de les associacions europees d’advocades i advocats s’estan presentant al Pacte.

També tractarem la Sentència del Tribunal Suprem 3445/2020 de 15 d’octubre relativa a art. 38 de la Llei d’asil 12/2009 que reconeix al les persones potencialment sol·licitants d’asil a demanar a les ambaixades espanyoles el seu trasllat a Espanya fer formalitzar la petició de protecció i els seus efectes.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president de la Comissió del TOAD i de la Sub-Comissió d’Estrangeria del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà.

La moderació de la sessió anirà a càrrec de l’Excm Sr. Carles McCragh, president de la Comissió de DDHH del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Girona.

Comptarem amb les següents persones panelistes:

  • Sr. Ferran Camas, director de la Càtedra d’Immigració, Drets i Ciutadania de la Universitat de Girona.
  • Sra. Noemí Alarcón, advocada i presidenta del Comitè de Migracions del Consell de l’Advocacia Europea (CCBE).
  • Sra. Ana Homet, advocada especialitzada en estrangeria.

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Data: 28 d'abril de 2021

Hora: 17.00 hores

Preu: Gratuït

La comissió de formació d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana organitza el proper  22 d' Abril de 2020 a partir de les 12.00 hores, el Webinar gratuït: 

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe, durant 3 mesos.

Lloc: Online · Inici: 22/04/2020 · Final 22/04/2020
Modalitat: On-Line · Preu Inscripció: gratuït