Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana ha encetat unes noves línies de treball amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies a l’advocacia catalana. Una d’aquestes línies és la posada en marxa del què hem anomenat “WbinCICAC-TECH”. Aquestes píndoles formatives s’oferiran amb una periodicitat mensual a fi d’acostar els companys i les companyes a les darreres novetats legislatives en noves tecnologies.

El proper tindrà lloc el divendres 20 de novembre de 2020, a les 16:00 hores, mitjançant la plataforma ZOOM, sota el títol “FAKE NEWS: Però, qui decideix que és desinformació? “

La presentació de la conferència anirà a càrrec l‘Excma. Sra. Encarna Orduna, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus, juntament amb l’Excm. Sr. Joan Martínez, president de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental.

Moderat pel Sr. Jaime Lapaz, diputat de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell i membre de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana.

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:

  • Sr. Borja Adsuara Varela, advocat expert en estratègia i comunicació digital.  Professor Univerdad Complutense de Madrid.
  • Sra. Montserrat Nebrera González, llicenciada en Filosofia Política i en Filologia Clàssica. Coordinadora i Professora de Dret Constitucional de la UIC.
  • Sr. Marc Amorós Garcia, periodista, guionista i autor de llibres sobre Fake News.

Lloc realització: En directe des de la plataforma digita ZOOM

Data inici: 20/11/2020. Hora d'inici: 16.00 hores

Preu: Gratuït