Ajuda: «Cerca cursos»Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del Consell de l'Advocacia Catalana segueix treballant per apropar les noves tecnologies a l’Advocacia, organitzant un cinquè WbinCICAC-TECH, el qual porta per títol “BITCOINS, -Serà la moneda del S.XXI?”que tindrà lloc el Dijous, 25 de març 2021, de les 18.00h fins a les 19.30h, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

En aquest WbinCICAC-TECH ens aproximarem al mercat de les criptomonedes: com funcionen, els mecanismes de regulació i control,  la seguretat que ofereixen o  les problemàtiques associades seran objecte d’anàlisi amb experts en la matèria.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l'Excma. Sra. Encarna Orduna, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i Degana de l?Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus, i de l'Excm. Sr. Joan Martínez, president de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia d'aquest Consell i Degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Granollers-Vallès Oriental

La moderació de la ponència anirà a càrrec de l'Il·lm. Sr. Jaime Lapaz, diputat de Junta de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Sabadell i membre de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia.

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:

 

1.- Pablo Fernandez Burgueño.

És advocat of counsel de l'equip New Law de PwC Tax and Legal, especialitzat en tecnologia, ciberseguretat i protecció de dades


2.- Xavier Foz

Advocat i Secretari de la Junta Directiva i membre del Comitè Legal del Consorci Alastria, que promou la primera xarxa de blockchain semi-públic d'Espanya.


3.-Moises Barrio Andrés

És lletrat del Consell d'Estat i autor de el llibre Criptoactivos. Reptes i desafiaments normatius.

 

Data: 25 de març de 2021

Hora: 18.00 hores

Preu: Gratuït
 

Aquest curs es imminentment pràctic i està adreçat a advocades i advocats processalistes,  i té com a finalitat la formació continuada en aspectes relacionats amb els mitjans de prova electrònica. 

La societat digital és una realitat  que tenim incorporada en la nostra vida diària i té també la seva repercussió en els procediments judicials i arbitrals: els canals de comunicació digitals (WhatsApp, SMS, correus electrònics, xarxes socials, etc.)  poden esdevenir mitjans de prova; una part important dels il·lícits civils i dels delictes es cometen  també  electrònicament; són molts els procediments laborals en els que la prova per acreditar els fets està basada en sistemes digitals, etc.Un nou àmbit que hem de conèixer per poder sustentar les nostres al·legacions en proves electròniques que disposin de garanties i donin credibilitat als nostres arguments, així com hem d’estar preparats de contrari per saber acreditar amb eficàcia quan les mateixes no reuneixin tots els requisits necessaris.

Qüestions com la forma d’ obtenir legítimament proves digitals, com conservar aquests mitjans de prova per evitar la seva desaparició o destrucció, anticipar-les o haver de demanar-les a un tercer, com aportar aquests tipus de prova al procediment judicial, o quan és necessari la seva impugnació, o com plantejar les pericials i les metodologies a seguir, així como la viabilitat de les entrades i registres en la realitat dels diferents procediments, seran objecte de tractament en aquest curs, analitzant, també, les particularitats de l’ aportació  i pràctica de la prova en les  diferents jurisdiccions. El curs es presenta en els aspectes més pràctics, modulant les solucions en proporció a la realitat econòmica dels clients/es i de la quantia o conseqüència jurídica en joc en l’assumpte dels clients/es i respecte del pes que ha de tenir la prova electrònica en els seus assumptes.

El curs té una durada total de 14 hores, distribuïdes en 12 hores teòriques (de dues hores cadascuna), més 2 hores de sessió pràctica.

Aquest curs s’oferirà íntegrament en línia, mitjançant videoconferència, a través de les plataformes digitals Go to Meeting i ZOOM

Programa CURS PRÀCTIC PROVA DIGITAL.pdfPrograma CURS PRÀCTIC PROVA DIGITAL.pdfEns plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana segueix treballant per apropar les noves tecnologies, organitzant un tercer WbinCICAC-TECH que porta per títol “Intel·ligència artificial i risc de discriminació”, serà el dijous, 10 de desembre de 2020, a les 17:30 hores, mitjançant la plataforma ZOOM.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excma. Sra. Mª Eugènia Gay, presidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona, i de l’Excm. Sr. Joan Martínez, president de la Comissió de Tecnologies a l’advocacia d’aquest Consell i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental.

La moderació de la ponència anirà a càrrec de l’Il·lm. Sr. Jaime Lapaz, diputat de Junta de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell i membre de la comissió de Tecnologies a l’Advocacia del CICAC.

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:

  • Excm. Sr. Rafael Ribó, Síndic de Greuges.
  • Sra. Maria Teixidor, Advocada ICAB. Empresària i assessora a empreses culturals i start-ups tecnològiques. Mediadora i negociadora en conflictes.
  • Sr. Alessandro Mantelero, Professor associat de Dret Privat i Ètica i Protecció de Dades a la Universitat Politècnica de Torí. Expert científic del Consell d’Europa en IA i protecció de dades.
  • Sra. Karma Peiró, Periodista especialitzada en Tecnologies de la Informació i les comunicacions (TIC). Co-directora de la Fundació Visualització per a la Transparència (ViT)


Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana ha encetat unes noves línies de treball amb l’objectiu d’apropar les noves tecnologies a l’advocacia catalana. Una d’aquestes línies és la posada en marxa del què hem anomenat “WbinCICAC-TECH”. Aquestes píndoles formatives s’oferiran amb una periodicitat mensual a fi d’acostar els companys i les companyes a les darreres novetats legislatives en noves tecnologies.

El proper tindrà lloc el divendres 20 de novembre de 2020, a les 16:00 hores, mitjançant la plataforma ZOOM, sota el títol “FAKE NEWS: Però, qui decideix que és desinformació? “

La presentació de la conferència anirà a càrrec l‘Excma. Sra. Encarna Orduna, vicepresidenta del Consell de l’Advocacia Catalana i degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus, juntament amb l’Excm. Sr. Joan Martínez, president de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental.

Moderat pel Sr. Jaime Lapaz, diputat de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell i membre de la Comissió de Tecnologies a l’Advocacia d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana.

Pel que fa als ponents, comptarem amb la presència dels següents:

  • Sr. Borja Adsuara Varela, advocat expert en estratègia i comunicació digital.  Professor Univerdad Complutense de Madrid.
  • Sra. Montserrat Nebrera González, llicenciada en Filosofia Política i en Filologia Clàssica. Coordinadora i Professora de Dret Constitucional de la UIC.
  • Sr. Marc Amorós Garcia, periodista, guionista i autor de llibres sobre Fake News.

Lloc realització: En directe des de la plataforma digita ZOOM

Data inici: 20/11/2020. Hora d'inici: 16.00 hores

Preu: Gratuït

La comissió de formació d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana organitza el proper  6 d' Abril de 2020 a partir de les 12.00 hores, el Webinar gratuït: 

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe, durant 3 mesos.

Lloc: Online · Inici: 06/04/2020 · Final 06/04/2020
Modalitat: On-Line · Preu Inscripció: gratuït

La comissió de formació d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana  organitza el proper 27 de març de 2020 a partir de les 12.00 hores, el Webinar gratuït: Crea la teva web de manera ràpida, senzilla i sense saber programació

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe, durant 3 mesos.

Lloc:  Per VIDEOCONFERÈNCIA, a través de la plataforma digital Go to Meeting· Inici: 27/03/2020 · Final 27/03/2020
Modalitat: On-Line · Preu Inscripció: gratuït

La comissió de formació d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana  organitza el proper 23 de març de 2020 a partir de les 18.00 hores, el Webinar gratuït: Crea la teva web de manera ràpida, senzilla i sense saber programació

Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe, durant 3 mesos.

Lloc:  Per VIDEOCONFERÈNCIA, a través de la plataforma digital Go to Meeting· Inici: 23/03/2020 · Final 23/03/2020
Modalitat: On-Line · Preu Inscripció: gratuït

La comissió de Mediació de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus amb col·laboració de l’Escola de Pràctica Jurídica Guillem Maria de Brocà del Col·legi de l’Advocacia de Reus organitzen la conferència sobre els aspectes legals de la regulació de la tecnologia de registre distribuït i Blockchain el proper dijous 20 de febrer de 2020 a partir de les 18.30 hores
Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe, durant 3 mesos.

Lloc: Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus · Inici: 20/02/2020 · Final 20/02/2020
Modalitat: On-Line · Preu Inscripció: Veure programa adjunt

Presencial al Saló d’Actes de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Reus
Avinguda Marià Fortuny 83, 1r
43203 Reus
T.- 977 340 850
Per VIDEOSTREAMING, en directe i/o diferit des del propi ordinador.

Programa_.pdfPrograma_.pdf

La comissió de formació de l'Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell organitza el proper 23 de gener de 2020 a partir de les 18.30 hores, la Jornada: FINTECH (Financial Technology): Introducció d’urgència sobre alguns problemes jurídics actuals.
Aquesta ponència estarà disponible en la Plataforma Formativa, a partir de la seva finalització en directe, durant 3 mesos.

Lloc: Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell · Inici: 23/01/2020 · Final 23/01/2020
Modalitat: On-Line · Preu Inscripció: Veure programa adjunt

Molt probablement les portes a la teva butxaca, Potser, fins i tot, ja han començat a ficar la mà a la teva cartera. I a la de la teva clientela.
Són les FINTECH (Financial Technology): a través de les aplicacions que t'has descarregat en la teva smartphone i de les plataformes web, gestionen els teus diners, els teus estalvis, et concedeixen i deneguen préstecs, t'aconsellen sobre assegurances i t'ofereixen les millors primes i condicions. I molt més. No es tracta del futur, sinó del present que acaba de començar.
Per això, l’Il·lm. Sr. Francisco Gonzalez d'Audicana, magistrat del Jutjat de 1a Instància núm. 38 de Barcelona, ens acompanyarà a travessar el llindar d'aquesta nova realitat i ens explicarà què podem esperar, com a advocades i advocats, defensant i assessorant a la nostra clientela, i també com a usuaris i usuàries.
· Presencial al Saló d’Actes de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Sabadell
Carrer Lacy núm. 15
08202 Sabadell
T.- 937 265 355 · Per VIDEO STREAMING, en directe i/o diferit des del propi ordinador.

Programa.pdfPrograma.pdf