Ens plau informar-vos que la  Comissió de Formació d'aquest Consell de l'Advocacia Catalana ha organitzat, per iniciativa del Col·legi de l’Advocacia de Reus,  el proper wbinCICAC, que sota el títol de “Canal de denúncies, eina fonamental del Compliance Penal” es celebrarà el dijous, 18 de març de 2021, a les 17:30 hores, mitjançant la plataforma ZOOM.

La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, Secretari i President de la Comissió de Formació del Consell de l’Advocacia Catalana i Degà de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats de Vic, i de l’Excma. Sra. Encarna Orduna, Vicepresidenta d'aquest Consell i Degana de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Reus.

La introducció i la dinamització de la ponència anirà a càrrec de l'Il·lma. Sra. Virginia Peña Ramos, Advocada de l’ICA Reus, Delegada Territorial Reus-Tarragona COMPCAT (Associació Catalana de Compliance), i membre de la Comissió de Formació de l’ICA Reus.

En relació al conferenciant:

  • Sr. Rafael Sánchez Sevilla: Advocat Penalista de l’ICA Barcelona,  Consultor de Compliance i Ex-President de COMPCAT(Associació Catalana de Compliance)

Data: 18 de març de 2021

Hora: 17.30 hores

Preu: Gratuït