Aquest webinar abordarà la violència vicària en el marc de la violència masclista  com aquella violència que consisteix en qualsevol tipus de violència exercida contra els fills i filles amb la finalitat de provocar dany psicològic a la mare.

El webinar abordarà com els diferents professionals jurídics operen davant d’aquesta instrumentalització dels menors a través de la violència vicària i també s’analitzarà la LO 8/2021 de 4 de juny de la protecció integral a la infància i l’adolescència davant la violència.

Presentació: Excma. Sra. Encarna Orduna, presidenta de la Comissió de Violència Masclista del Consell de l’Advocacia Catalana i Vicepresidenta del Consell i l’ Ecxm. Sr. Joan Martínez, president de la Comissió de Noves Tecnologies del Consell.

Moderació: Il·ltra. Sra. Inmaculada Santiago, membre de la Comissió de Violència Masclista del Consell i membre de la Junta de Govern del Col·legi d’Advocats de Figueres.

Ponents:

  • Sra. Susana Gisbert Grifo, fiscal de la Fiscalia Provincial de València, especialista en Violència de Gènere.ç
  • Sra. Auxiliadora Díaz Velázquez, magistrada titular del Jutjat de Violència sobre la Dona Nº 2 de les Palmes de Gran Canària.
  • Sra.  Montserrat Linares Lara, advocada, vocal de la Subcomissió de Violència sobre la Dona del Consell General de l’Advocacia Espanyola.

Torn de preguntes

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Data:  23 de novembre de 2021

Hora:  16.30 hores

Preu: Gratuït