Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia del CICAC, ha reprès la seva activitat formativa, tot organitzant nou webinar, que versarà sobre els Smartcontracts & Blockchain, i que tindrà lloc el Dijous, 27 de gener 2022, de les 18 fins a les 20 hores, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

La presentació del webinar, anirà a càrrec de l'Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Figueres-Alt Empordà i de l'Excm. Sr. Joan Martínez, president de la comissió de Noves Tecnologies del Consell de l'Advocacia Catalana i degà de Col·legi d'Advocats de Granollers-Vallès Oriental.

La moderació anirà a càrrec de l’Il·ltre. Sr. Jaime Lapaz, membre de la comissió de Noves Tecnologies d'aquest Consell i diputat de la Junta de Govern de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Sabadell.

En relació al format d’aquest webinar serà l’entrevista, on la persona entrevistada serà el Sr. José M. Anguiano, advocat especialista en Noves Tecnologies

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Data: 27 de gener de 2022

Hora: 18.30 hores

Preu: Gratuït