Ens plau informar-vos que les comissions de Defensa de la professió i la de Tecnologies de l’Advocacia d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana, han sumat esforços per organitzar una doble sessió de webinars, al voltant de l’estreta relació entre la promoció de la professió fent ús de les noves tecnologies, concretament:

El segon sota el títol “La web corporativa. Màrqueting i compliment de la normativa”, que tindrà lloc el dijous 10 de març 2022, de les 18.30 fins a les 20 hores a través de la Plataforma virtual ZOOM.

El fil conductor anirà a càrrec de:

  • Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà.
  • Excma. Sra. Maria Pastor Santana, presidenta de la comissió de Defensa de la professió d’aquest Consell i degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Mataró
  • Excm. Sr. Joan Martínez García president de la comissió de Noves Tecnologies de l’Advocacia i degà de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Granollers-Vallès Oriental.

Intervenen:

  • Sra. Paula Fernández-Ochoa: Consultora & Speaker màrqueting jurídic, marca personal i motivació.
  • Sr. Eduard López-Román: Advocat especialitzat en Dret Digital i Ciberseguretat. Vocal d’ENATIC.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Data: 10 de març de 2022

Hora: 18.30 hores

Preu: Gratuït