Ens plau informar-vos que el Consell de l’Advocacia Catalana ha organitzat un nou WbinCICAC, el qual porta per títol:  “La Cort Penal Internacional i la invasió d’Ucraïna “ que se celebrarà el dimarts 15 de març de 2022 de 18:30 a 20:00 hores, en format en línia mitjançant la plataforma digital “ZOOM”.

Aquest webinar abordarà quines son les possibilitats que en el marc internacional actual la Cort Penal Internacional pugui actuar davant les actuacions del President Rus Vladimir Putin i les acusacions per delictes de lesa humanitat i crims de guerra comesos durant  invasió d'Ucraïna. També es tractarà la complementarietat de la responsabilitat penal individual i la responsabilitat internacional de Rússia al fil de la demanda interposada per Ucraïna contra la Federació Russa davant la Cort Internacional de Justícia el 26 de febrer passat.

La presentació anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Ramon Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Figueres-Alt Empordà i el Dr. Jaume Antich Soler, advocat i Secretari General del CAPI i de l’Il·lma. Sra. Carmen Valenzuela diputada de la Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Barcelona.

La moderació anirà a càrrec de la Sra. Antònia Rocha, advocada i membre del Comitè Executiu del CAPI.

Les  intervencions aniran a càrrec de:

  • Sr. Manuel Ollé, Doctor en Dret Penal per la Universitat Complutense de Madrid
  • Sra. Ana Gemma López, Catedràtica de Dret Internacional en la  Universitat Complutense de Madrid
  • Sr. Carlos Castresana, Fiscal del “Tribunal de Ciuentas”
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Data:  15 de març de 2022

Hora: 18.30 hores

Preu: Gratuït

Inscripcions gratuïtes, clica aquí