Ens plau informar-vos que la Comissió de Tecnologies de l’Advocacia d'aquest Consell de l'Advocacia Catalana, juntament amb el Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya, i RED.ES, han organitzat un nou webinar sobre “EL KIT DIGITAL”, que tindrà lloc el dimarts 19 de juliol 2022, de les 15  fins a les 16 hores, a través de la Plataforma virtual ZOOM.

El programa Kit Digital té com a objectiu subvencionar l'adopció de solucions de digitalització disponibles al mercat, proveïdes per Agents Digitalitzadors, per a petites empreses, microempreses i persones en situació d'autoocupació. Això, els facilitarà un progrés significatiu en els seus nivells de maduresa digital i els permetrà avançar en la digitalització d'àrees clau com a presència a internet, venda electrònica, gestió de clients i proveïdors, oficina digital, gestió i automatització de processos i ciberseguretat, mitjançant la subvenció de solucions de digitalització ofertes pels agents digitalitzadors adherits al programa.

La presentació anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Joan Martínez, president de la comissió de Tecnologies per a l’Advocacia del Consell de l'Advocacia Catalana i degà del Col·legi d'Advocats de Granollers-Vallès Oriental

La moderació i la cloenda anirà a càrrec de l’ Excma. Sra. Marta Martínez i Gellida: presidenta de la comissió de Mediació d'aquest Consell de l'Advocacia Catalana i degana de l'Il·lustre Col·legi d'Advocats i Advocades de Tortosa.


I per ordre d’intervenció, participaran:

  • l’Excm. Sr. Joan Ramón Puig Pellicer, president del Consell de l’Advocacia Catalana i degà de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Figueres-Alt Empordà
  • Sr. Narcís Bosch: Director Gerent del Consell General de Cambres de Comerç de Catalunya
  • Sr. Alberto Martínez: Director General de Red.es
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Data: 19 de juliol de 2022

Hora: 15 horas

Preu: Gratuït