Esquema per temes


 • Ens plau anunciar-vos que la comissió de Formació d’aquest Consell de l’Advocacia Catalana, a proposta del Col·legi de l’Advocacia de Manresa, ha organitzat  el proper WbinCICAC, que sota el títol  PRESENTACIÓ DEL LLIBRE “FURTS, ROBATORIS I DEFRAUDACIONS” (AMB REFERÈNCIA AL RD LLEI 1/2021), se celebrarà el dijous, 10 de juny de 2021, a les 18:30 hores, mitjançant la plataforma ZOOM, així com presencial en la sala d’actes de l’ICA MANRESA (prèvia inscripció).

  La presentació de la conferència anirà a càrrec de l’Excm. Sr. Rogeli Montoliu, secretari i president de la Comissió de formació del Consell de l’Advocacia Catalana i Degà de l’ICA Vic, i de l’Excm. Sr. David Casellas, president de la Comissió de la CRAJ i Degà de l’ICA Manresa.

  La moderació de la presentació anirà a càrrec de l’Il·lma. Sra. Mercè Torras, membre de la Comissió de Formació del CICAC i Diputada Junta de l’ICA Manresa.

  El format d’aquest webinar serà l’entrevista:

  • Entrevistador: Sr. Jesus Alonso Burgos. Advocat de l’ICA Manresa.
  • Entrevistat: Il·lm. Sr. José Manuel del Amo Sánchez. Magistrat de l’Audiència Provincial de Barcelona. Secció 6a Penal.

 • Video